facebook  twitter  rss   mail

Nieuws van de Zorg- en Welzijnssector...

ZorgKrant.nl is een onderdeel van het ZorgPortaal.nl netwerk ...

woensdag, 28 juni 2017


Zorg op orde bij woonzorglocatie Holland van Domus Magnus B.V.

De Inspectie voor de Gezondheidszorg (IGZ) heeft het verscherpt toezicht bij de woonzorglocatie Holland (locatie Holland) in Baarn van zorgaanbieder Domus Magnus Holding B.V. beŽindigd.

De inspectie heeft vastgesteld dat de instelling de zorg heeft verbeterd.

De inspectie bezocht Locatie Holland eind december 2016 en in januari 2017 om te toetsen of de verbeteringen zijn doorgevoerd. Uit dit bezoek blijkt dat de leiding en medewerkers hard hebben gewerkt. Zij voelden meer structuur en aansturing en waren terecht trots op de behaalde resultaten. De verbeteringen zijn goed doorgevoerd en de locatie Holland heeft aan de maatregelen in het verscherpt toezicht voldaan.

Op basis van de inspectiebezoeken bij locatie Holland concludeert de inspectie dat er geen structurele tekortkomingen meer zijn bij deze zorgaanbieder. Daarom beëindigt de inspectie het verscherpt toezicht. De inspectie blijft de ontwikkelingen bij locatie Holland volgen.

 

- einde bericht -

 

Bron: IGZ

 


 

Plaats uw reactie ...

Hieronder bent u in de gelegenheid om uw reactie te plaatsen. Als u niet bent ingelogd dan is er een extra handeling nodig.

U ontvangt na het plaatsen van uw reactie een e-mail die u moet bevestigen. Hierna is uw reactie pas zichtbaar. De opgegeven naam is zichtbaar voor bezoekers. Uw e-mail adres is niet zichtbaar voor bezoekers en is uitsluitend voor eenmalig gebruik.


(advertentie)

Aanvullende informatie bij dit bericht ...

 


Wat u moet weten over de bron en inhoud ...

De informatie binnen deze webpagina is (in de regel) van derden (informatieaanbieder). De juistheid en afkomst van dit bericht is niet voor 100% gegarandeerd. Lees voor informatie onze disclaimer. Berichten die ingaan tegen onze gedragscodes en/of de Nederlandse wetgeving worden z.s.m. verwijderd uit ons systeem. Klik hier om een bericht te rapporteren

(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)