facebook  twitter  rss   mail

Nieuws van de Zorg- en Welzijnssector...

ZorgKrant.nl is een onderdeel van het ZorgPortaal.nl netwerk ...

dinsdag, 30 mei 2017


Landelijke Kiezersdag voor mensen met verstandelijke beperking

Op 15 maart zijn de verkiezingen voor de Tweede Kamer.

Hoe gaat dat? Op zaterdag 11 februari is in Den Haag  de Landelijke Kiezersdag voor mensen met een licht-verstandelijke beperking en moeilijk-lerenden.

Tijdens de Kiezersdag wordt informatie gegeven over politieke partijen en wat de Tweede Kamer is. Na een rondleiding over het Binnenhof wordt geoefend met stemmen in een echt stemhokje. Aan het eind van de dag kun je praten met tien politici. De duidelijkst sprekende politicus krijgt een prijs uitgereikt..

De Landelijke Kiezersdag maakt deel uit van het project ‘Stem jij ook?’. Op www.stemjijook.nu staat meer informatie. Er zijn maar 150 plaatsen en vol is vol. Inschrijven is mogelijk via https://www.stemjijook.nu/inschrijven-landelijke-kiezersdag

 

- einde bericht -

 

Bron: Ieder(in)

 


 

Plaats uw reactie ...

Hieronder bent u in de gelegenheid om uw reactie te plaatsen. Als u niet bent ingelogd dan is er een extra handeling nodig.

U ontvangt na het plaatsen van uw reactie een e-mail die u moet bevestigen. Hierna is uw reactie pas zichtbaar. De opgegeven naam is zichtbaar voor bezoekers. Uw e-mail adres is niet zichtbaar voor bezoekers en is uitsluitend voor eenmalig gebruik.


(advertentie)

Aanvullende informatie bij dit bericht ...

 


Wat u moet weten over de bron en inhoud ...

De informatie binnen deze webpagina is (in de regel) van derden (informatieaanbieder). De juistheid en afkomst van dit bericht is niet voor 100% gegarandeerd. Lees voor informatie onze disclaimer. Berichten die ingaan tegen onze gedragscodes en/of de Nederlandse wetgeving worden z.s.m. verwijderd uit ons systeem. Klik hier om een bericht te rapporteren

(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)