facebook  twitter  rss   mail

Nieuws van de Zorg- en Welzijnssector...

ZorgKrant.nl is een onderdeel van het ZorgPortaal.nl netwerk ...

dinsdag, 30 mei 2017


Operaties uitgesteld vanwege hoge beddendruk

In het Maastricht UMC zijn de afgelopen twee weken een aantal operaties uitgesteld vanwege hoge druk op de bedden in het ziekenhuis.

Het grootste gedeelte van het operatieprogramma gaat gewoon door. Operaties die niet kunnen wachten gaan altijd door. Voornaamste oorzaak van de hoge druk op de bedden is het heersende griepvirus zowel onder patiënten als medewerkers. We begrijpen dat het voor u vervelend is als de wachttijd langer duurt dan voorzien en dat een geplande operatie wordt afgezegd. De situatie wordt zorgvuldig van dag tot dag bekeken en operaties worden zodanig ingepland dat zoveel mogelijk patiënten geholpen kunnen worden zonder capaciteit te verliezen voor acute opnames. Het is nog niet te zeggen wanneer de drukte zal afnemen.

 

- einde bericht -

 

Bron: Maastricht UMC+

 


 

Plaats uw reactie ...

Hieronder bent u in de gelegenheid om uw reactie te plaatsen. Als u niet bent ingelogd dan is er een extra handeling nodig.

U ontvangt na het plaatsen van uw reactie een e-mail die u moet bevestigen. Hierna is uw reactie pas zichtbaar. De opgegeven naam is zichtbaar voor bezoekers. Uw e-mail adres is niet zichtbaar voor bezoekers en is uitsluitend voor eenmalig gebruik.


(advertentie)

Aanvullende informatie bij dit bericht ...

 


Wat u moet weten over de bron en inhoud ...

De informatie binnen deze webpagina is (in de regel) van derden (informatieaanbieder). De juistheid en afkomst van dit bericht is niet voor 100% gegarandeerd. Lees voor informatie onze disclaimer. Berichten die ingaan tegen onze gedragscodes en/of de Nederlandse wetgeving worden z.s.m. verwijderd uit ons systeem. Klik hier om een bericht te rapporteren

(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)