facebook  twitter  rss   mail

Nieuws van de Zorg- en Welzijnssector...

ZorgKrant.nl is een onderdeel van het ZorgPortaal.nl netwerk ...

dinsdag, 27 juni 2017


Verkenning intimiteit en seksualiteit in de ouderenzorg

In het kader van het plan 'Waardigheid en Trots, liefdevolle zorg voor onze ouderen',

dat tot doel heeft de kwaliteit van de verpleegzorg in Nederland te verbeteren, is een verkennend onderzoek gedaan naar de problematiek rondom intimiteit en seksualiteit in de ouderenzorg.

Door middel van deskresearch en interviews is onder andere geïnventariseerd in welke mate medewerkers in de zorg toegerust zijn om het thema bespreekbaar te maken en welke kennis en tools beschikbaar zijn.

U kunt deze verkenning hier downloaden

 

- einde bericht -

 

Bron: ActiZ

 


 

Plaats uw reactie ...

Hieronder bent u in de gelegenheid om uw reactie te plaatsen. Als u niet bent ingelogd dan is er een extra handeling nodig.

U ontvangt na het plaatsen van uw reactie een e-mail die u moet bevestigen. Hierna is uw reactie pas zichtbaar. De opgegeven naam is zichtbaar voor bezoekers. Uw e-mail adres is niet zichtbaar voor bezoekers en is uitsluitend voor eenmalig gebruik.


(advertentie)

Aanvullende informatie bij dit bericht ...

 


Wat u moet weten over de bron en inhoud ...

De informatie binnen deze webpagina is (in de regel) van derden (informatieaanbieder). De juistheid en afkomst van dit bericht is niet voor 100% gegarandeerd. Lees voor informatie onze disclaimer. Berichten die ingaan tegen onze gedragscodes en/of de Nederlandse wetgeving worden z.s.m. verwijderd uit ons systeem. Klik hier om een bericht te rapporteren

(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)