facebook  twitter  rss   mail

Nieuws van de Zorg- en Welzijnssector...

ZorgKrant.nl is een onderdeel van het ZorgPortaal.nl netwerk ...

dinsdag, 30 mei 2017


Handen ineengeslagen voor Havenziekenhuis

Ziekenhuizen in de Rotterdamse regio hebben zich verenigd om de behandelingen van patiŽnten van het Havenziekenhuis, een dochter van het Erasmus MC, in de toekomst veilig te stellen.

De ziekenhuizen garanderen daarmee ook gezamenlijk de werkgelegenheid van alle medewerkers met een vast dienstverband bij het Havenziekenhuis. Het Erasmus MC heeft hiertoe een ambitieovereenkomst getekend samen met het IJsselland Ziekenhuis en de BeterKeten-partners: Franciscus Gasthuis & Vlietland en het Maasstad Ziekenhuis.

Plan
Dit betekent dat zowel de klinische zorg (onder andere opnames en operaties) als de bijbehorende banen van het Havenziekenhuis verplaatst worden naar deze samenwerkende ziekenhuizen.
Voor afspraken bij de polikliniek kunnen patiënten nu en in de toekomst gewoon terecht in het Havenziekenhuis. Het plan wordt de komende tijd verder uitgewerkt.

Omgevormd
Twee weken geleden werd bekend dat Het Havenziekenhuis wordt omgevormd tot een poliklinisch centrum. Dit is nodig om financiële problemen te ondervangen. Een aantal zorgactiviteiten wordt verplaatst naar andere ziekenhuizen. De poliklinische zorg blijft onveranderd in het Havenziekenhuis.

 

- einde bericht -

 

Bron: Erasmus MC

 


 

Plaats uw reactie ...

Hieronder bent u in de gelegenheid om uw reactie te plaatsen. Als u niet bent ingelogd dan is er een extra handeling nodig.

U ontvangt na het plaatsen van uw reactie een e-mail die u moet bevestigen. Hierna is uw reactie pas zichtbaar. De opgegeven naam is zichtbaar voor bezoekers. Uw e-mail adres is niet zichtbaar voor bezoekers en is uitsluitend voor eenmalig gebruik.


(advertentie)

Aanvullende informatie bij dit bericht ...

 


Wat u moet weten over de bron en inhoud ...

De informatie binnen deze webpagina is (in de regel) van derden (informatieaanbieder). De juistheid en afkomst van dit bericht is niet voor 100% gegarandeerd. Lees voor informatie onze disclaimer. Berichten die ingaan tegen onze gedragscodes en/of de Nederlandse wetgeving worden z.s.m. verwijderd uit ons systeem. Klik hier om een bericht te rapporteren

(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)