facebook  twitter  rss   mail

Nieuws van de Zorg- en Welzijnssector...

ZorgKrant.nl is een onderdeel van het ZorgPortaal.nl netwerk ...

woensdag, 28 juni 2017


Jaarverantwoording Zorginstellingen en Jeugd

Aanbieders van jeugdhulp, jeugdbescherming of jeugdreclassering zijn wettelijk verplicht jaarlijks verantwoording af te leggen over hun prestaties.

Dit doen zij door middel van de Jaarverantwoording Zorginstellingen en Jeugd.

Deze informatie vind je op de website www.jaarverslagenzorg.nl.

Jeugddomein eerste keer

Omdat het voor het jeugddomein het eerste jaar is dat actief toezicht wordt gehouden op tijdige verantwoording, is besloten om niet onmiddellijk handhavend op te treden. De aanbieders die voor 15 september 2016 hun Jaarverantwoording 2015 Zorginstellingen en Jeugd niet hebben aangeleverd, zijn aangeschreven en nagebeld.

In gebreke blijvende aanbieders

Kindertherapiepraktijk FILOSENS en Zorgboerderij en Schapenhouderij de Groote hebben desondanks geen jaarverantwoording over 2015 aangeleverd.

Zij zijn daar op gewezen. Hen is meegedeeld dat zij vanaf volgend jaar een last onder dwangsom kunnen krijgen als zij hun jaarverantwoording over 2016 niet op tijd en volledig aanleveren.

 

- einde bericht -

 

Bron: IGZ

 


 

Plaats uw reactie ...

Hieronder bent u in de gelegenheid om uw reactie te plaatsen. Als u niet bent ingelogd dan is er een extra handeling nodig.

U ontvangt na het plaatsen van uw reactie een e-mail die u moet bevestigen. Hierna is uw reactie pas zichtbaar. De opgegeven naam is zichtbaar voor bezoekers. Uw e-mail adres is niet zichtbaar voor bezoekers en is uitsluitend voor eenmalig gebruik.


(advertentie)

Aanvullende informatie bij dit bericht ...

 


Wat u moet weten over de bron en inhoud ...

De informatie binnen deze webpagina is (in de regel) van derden (informatieaanbieder). De juistheid en afkomst van dit bericht is niet voor 100% gegarandeerd. Lees voor informatie onze disclaimer. Berichten die ingaan tegen onze gedragscodes en/of de Nederlandse wetgeving worden z.s.m. verwijderd uit ons systeem. Klik hier om een bericht te rapporteren

(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)