facebook  twitter  rss   mail

Nieuws van de Zorg- en Welzijnssector...

ZorgKrant.nl is een onderdeel van het ZorgPortaal.nl netwerk ...

woensdag, 28 juni 2017


Compensatieregeling pgb

Pgb-zorgverleners die extra kosten hebben gemaakt door te late betaling door de Sociale Verzekeringsbank (SVB) in 2015, kunnen een compensatie ontvangen.

Het ministerie heeft hiervoor de ‘compensatieregeling trekkingsrecht pgb’ opgesteld. Er gelden wel voorwaarden om voor de vergoeding in aanmerking te komen.

Via de website https://www.compensatieregelingpgb.nl/ kunt u nagaan of u als aanbieder voor de vergoeding in aanmerking komt. De aanvraag van de vergoeding kunt u vanaf 1 maart 2017 tot 1 juni 2017 indienen.

 

- einde bericht -

 

Bron: ActiZ

 


 

Plaats uw reactie ...

Hieronder bent u in de gelegenheid om uw reactie te plaatsen. Als u niet bent ingelogd dan is er een extra handeling nodig.

U ontvangt na het plaatsen van uw reactie een e-mail die u moet bevestigen. Hierna is uw reactie pas zichtbaar. De opgegeven naam is zichtbaar voor bezoekers. Uw e-mail adres is niet zichtbaar voor bezoekers en is uitsluitend voor eenmalig gebruik.


(advertentie)

Aanvullende informatie bij dit bericht ...

 


Wat u moet weten over de bron en inhoud ...

De informatie binnen deze webpagina is (in de regel) van derden (informatieaanbieder). De juistheid en afkomst van dit bericht is niet voor 100% gegarandeerd. Lees voor informatie onze disclaimer. Berichten die ingaan tegen onze gedragscodes en/of de Nederlandse wetgeving worden z.s.m. verwijderd uit ons systeem. Klik hier om een bericht te rapporteren

(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)