facebook  twitter  rss   mail

Nieuws van de Zorg- en Welzijnssector...

ZorgKrant.nl is een onderdeel van het ZorgPortaal.nl netwerk ...

dinsdag, 27 juni 2017


Illya Soffer doet een beroep op de politieke partijen

Politieke partijen hebben het als het gaat om de betaalbaarheid van de zorg veel over het eigen risico.

Mensen die langdurige en ingewikkelde zorg nodig hebben, worden vooral geconfronteerd met een stapeling van eigen bijdragen, bovenop de betaling van dat eigen risico. Daardoor zijn de zorgkosten de afgelopen vijf jaar verdubbeld voor veel mensen met een handicap of chronische ziekte.

Illya Soffer, directeur van Ieder(in), in het tv-programma Zorg.nu over die onwenselijke stapeling en de gevolgen daarvan. Ze doet een beroep op de politieke partijen: ‘Mensen kunnen niet meer rondkomen. Ga uit van het besteedbaar inkomen van mensen en kom met een maximum aan eigen bijdragen.’

Terugkijken kan hier.
Het is het eerste onderwerp in de uitzending.

Meer over de verdubbeling van de zorgkosten in dit Nibud/Ieder(in)-onderzoek

 

- einde bericht -

 

Bron: Ieder(in)

 


 

Plaats uw reactie ...

Hieronder bent u in de gelegenheid om uw reactie te plaatsen. Als u niet bent ingelogd dan is er een extra handeling nodig.

U ontvangt na het plaatsen van uw reactie een e-mail die u moet bevestigen. Hierna is uw reactie pas zichtbaar. De opgegeven naam is zichtbaar voor bezoekers. Uw e-mail adres is niet zichtbaar voor bezoekers en is uitsluitend voor eenmalig gebruik.


(advertentie)

Aanvullende informatie bij dit bericht ...

 


Wat u moet weten over de bron en inhoud ...

De informatie binnen deze webpagina is (in de regel) van derden (informatieaanbieder). De juistheid en afkomst van dit bericht is niet voor 100% gegarandeerd. Lees voor informatie onze disclaimer. Berichten die ingaan tegen onze gedragscodes en/of de Nederlandse wetgeving worden z.s.m. verwijderd uit ons systeem. Klik hier om een bericht te rapporteren

(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)