facebook  twitter  rss   mail

Nieuws van de Zorg- en Welzijnssector...

ZorgKrant.nl is een onderdeel van het ZorgPortaal.nl netwerk ...

dinsdag, 27 juni 2017


Het Zorgmarketingplatform zet zijn deuren open voor iedereen

Indora Managementadvies en Bureau Zorgmarketing introduceren het vernieuwde Zorgmarketingplatform. Centraal staat het uitwisselen van kennis, ervaring en best practices over markteting in de zorg.

Het nieuwe Zorgmarketingplatform is voor iedereen die geïnteresseerd is in zorgmarketing en marktgericht en klantgericht ondernemen in de zorg. Door een breder aanbod, groter netwerk en een lidmaatschap dat toegankelijk is voor iedereen, is het Zorgmarketingplatform aantrekkelijker dan ooit. Word snel lid en meld je aan op www.zorgmarketingplatform.nl.

Het Zorgmarketingplatform organiseert netwerkbijeenkomsten en opleidingen en workshops via de Zorgmarketing Academie. Leden van het platform kunnen gebruik maken van een online kennisbank en ervaringen uitwisselen in een online community. Het Zorgmarketingplatform onderzoekt de stand van zaken op het gebied van marketing in de zorg en brengt ontwikkelingen en trends in kaart. Ook ontwikkelt het Zorgmarketingplatform voor zorgorganisaties handige tools zoals methodieken en checklists.

Het Zorgmarketingplatform werkt samen met brancheverenigingen en kennisinstituten in de zorg. Kortom, het Zorgmarketingplatform is hét kennisplatform voor marketing in de zorg! Word snel lid en meld je aan op www.zorgmarketingplatform.nl.

 

- einde bericht -

 

Bron: Zorgmarketingplatform

 


 

Plaats uw reactie ...

Hieronder bent u in de gelegenheid om uw reactie te plaatsen. Als u niet bent ingelogd dan is er een extra handeling nodig.

U ontvangt na het plaatsen van uw reactie een e-mail die u moet bevestigen. Hierna is uw reactie pas zichtbaar. De opgegeven naam is zichtbaar voor bezoekers. Uw e-mail adres is niet zichtbaar voor bezoekers en is uitsluitend voor eenmalig gebruik.


(advertentie)

Aanvullende informatie bij dit bericht ...

 


Wat u moet weten over de bron en inhoud ...

De informatie binnen deze webpagina is (in de regel) van derden (informatieaanbieder). De juistheid en afkomst van dit bericht is niet voor 100% gegarandeerd. Lees voor informatie onze disclaimer. Berichten die ingaan tegen onze gedragscodes en/of de Nederlandse wetgeving worden z.s.m. verwijderd uit ons systeem. Klik hier om een bericht te rapporteren

(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)