facebook  twitter  rss   mail

Nieuws van de Zorg- en Welzijnssector...

ZorgKrant.nl is een onderdeel van het ZorgPortaal.nl netwerk ...

donderdag, 25 mei 2017


Aanwijzing voor Instelling voor mondzorg Dental Dentia in Rotterdam

De Inspectie voor de Gezondheidszorg (IGZ) heeft de instelling voor mondzorg Dental Dentia in Rotterdam een aanwijzing opgelegd.

De bestuurder van Dental Dentia moet binnen twee maanden maatregelen nemen om de vastgestelde tekortkomingen te herstellen.

Wat is er aan de hand?

De IGZ heeft over een langere periode een aantal inspectiebezoeken gebracht aan Dental Dentia. De inspectie zag tekortkomingen op het gebied van infectiepreventie, radiologie en op organisatorisch gebied. Ook op het gebied van zorg, vooral bij de dossiervoering, moet het beter.

De inspectie heeft de instelling al eerder gevraagd verbetermaatregelen te nemen. Daar kreeg Dental Dentia toen drie maanden de tijd voor. Uit het inspectiebezoek nadien bleek dat deze nog steeds niet goed waren uitgevoerd. Daarnaast zag de inspectie dat de zorgaanbieder op een aantal punten zelfs achteruit was gegaan.

Wat moet de zorgaanbieder nu doen?

Dental Dentia moet de geconstateerde tekortkomingen binnen twee maanden herstellen. Gebeurt dat niet, dan kan de inspectie een last onder dwangsom of een last onder bestuursdwang opleggen.

 

- einde bericht -

 

Bron: IGZ

 


 

Plaats uw reactie ...

Hieronder bent u in de gelegenheid om uw reactie te plaatsen. Als u niet bent ingelogd dan is er een extra handeling nodig.

U ontvangt na het plaatsen van uw reactie een e-mail die u moet bevestigen. Hierna is uw reactie pas zichtbaar. De opgegeven naam is zichtbaar voor bezoekers. Uw e-mail adres is niet zichtbaar voor bezoekers en is uitsluitend voor eenmalig gebruik.


(advertentie)

Aanvullende informatie bij dit bericht ...

 


Wat u moet weten over de bron en inhoud ...

De informatie binnen deze webpagina is (in de regel) van derden (informatieaanbieder). De juistheid en afkomst van dit bericht is niet voor 100% gegarandeerd. Lees voor informatie onze disclaimer. Berichten die ingaan tegen onze gedragscodes en/of de Nederlandse wetgeving worden z.s.m. verwijderd uit ons systeem. Klik hier om een bericht te rapporteren

(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)