facebook  twitter  rss   mail

Nieuws van de Zorg- en Welzijnssector...

ZorgKrant.nl is een onderdeel van het ZorgPortaal.nl netwerk ...

dinsdag, 27 juni 2017


Bravis ziekenhuis slaat brug naar de toekomst met MONACO

Het Bravis ziekenhuis, een fusie tussen het Lievensberg ziekenhuis in Bergen op Zoom en het Franciscus ziekenhuis in Roosendaal, heeft een meerjaren overeenkomst getekend met softwarehuis Monaco. Met

Het fusie ziekenhuis is ontstaan vanuit het idee dat veel gezondheidswinst kan worden behaald wanneer intensiever wordt samengewerkt tussen zorgverleners onderling én met de patiënt, zowel in het ziekenhuis als daarbuiten. In dit kader is het ziekenhuis op zoek gegaan naar een oplossing waarmee de kwaliteiten van de medewerkers optimaal worden benut, de medewerker zich nog meer betrokken voelt en de kwaliteit door bewaking van de juiste inzet wordt geborgd. Bravis heeft in de MONACO Suite, het brede WFM softwarepakket van Monaco, de oplossing gevonden waarmee direct een verbeterslag kan worden ingevoerd en ze klaar is voor de toekomst.

Met twee hoofdlocaties in Roosendaal en Bergen op Zoom en drie buitenpoliklinieken in Oudenbosch, Etten-Leur en Steenbergen bedient Bravis een groot verzorgingsgebied. Naast basis ziekenhuiszorg biedt Bravis oncologische en complexe acute zorg verdeeld over de locaties. Om deze zorg hoogwaardig te bieden heeft Bravis een aantal workforce management doelstellingen geformuleerd waarvoor de MONACO planningssoftware zal worden ingezet. Deze doelstellingen vallen binnen de thema’s flexibilisering, capaciteitsmanagement en zelfroosteren als onderdeel van employee empowerment.

De ambities van Bravis reiken ver. Het doel is om een voorbeeldziekenhuis te worden op het gebied van planning. Ze zocht dan ook niet alleen een planningsprogramma dat past bij haar behoeften maar ook een leverancier die haar als partner wil helpen om dit te bereiken.

 

- einde bericht -

 

Bron: Bravis ziekenhuis slaat brug naar de toekomst met MONACO

 


 

Plaats uw reactie ...

Hieronder bent u in de gelegenheid om uw reactie te plaatsen. Als u niet bent ingelogd dan is er een extra handeling nodig.

U ontvangt na het plaatsen van uw reactie een e-mail die u moet bevestigen. Hierna is uw reactie pas zichtbaar. De opgegeven naam is zichtbaar voor bezoekers. Uw e-mail adres is niet zichtbaar voor bezoekers en is uitsluitend voor eenmalig gebruik.


(advertentie)

Aanvullende informatie bij dit bericht ...

 


Wat u moet weten over de bron en inhoud ...

De informatie binnen deze webpagina is (in de regel) van derden (informatieaanbieder). De juistheid en afkomst van dit bericht is niet voor 100% gegarandeerd. Lees voor informatie onze disclaimer. Berichten die ingaan tegen onze gedragscodes en/of de Nederlandse wetgeving worden z.s.m. verwijderd uit ons systeem. Klik hier om een bericht te rapporteren

(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)