facebook  twitter  rss   mail

Nieuws van de Zorg- en Welzijnssector...

ZorgKrant.nl is een onderdeel van het ZorgPortaal.nl netwerk ...

zaterdag, 24 juni 2017


Tussen knuffels en shag, verhalen van mensen met een licht verstandelijke beperking

In het boekje Tussen knuffels en shag heeft het ministerie van Veiligheid en Justitie vijf verhalen verzameld van mensen met een licht verstandelijke beperking die in aanraking zijn gekomen met politie en justitie.

Hiervoor zijn deze mensen zelf geïnterviewd, met hun familieleden of partners en met hun begeleiders. Ze geven een goed beeld van waar mensen met een LVB zoal tegenaan kunnen lopen in hun contacten met politie en justitie - en wat er in die contacten kan worden verbeterd.

Deze verhalen sluiten aan bij de conclusies en knelpunten van eerdere onderzoeken . In 2017 pakt het ministerie deze knelpunten op samen met justitiële en - zorgpartners, gemeenten en departementen als VWS, OCW en SZW.

Documenten

 

- einde bericht -

 

Bron: Rijksoverheid.nl

 


 

Plaats uw reactie ...

Hieronder bent u in de gelegenheid om uw reactie te plaatsen. Als u niet bent ingelogd dan is er een extra handeling nodig.

U ontvangt na het plaatsen van uw reactie een e-mail die u moet bevestigen. Hierna is uw reactie pas zichtbaar. De opgegeven naam is zichtbaar voor bezoekers. Uw e-mail adres is niet zichtbaar voor bezoekers en is uitsluitend voor eenmalig gebruik.


(advertentie)

Aanvullende informatie bij dit bericht ...

 


Wat u moet weten over de bron en inhoud ...

De informatie binnen deze webpagina is (in de regel) van derden (informatieaanbieder). De juistheid en afkomst van dit bericht is niet voor 100% gegarandeerd. Lees voor informatie onze disclaimer. Berichten die ingaan tegen onze gedragscodes en/of de Nederlandse wetgeving worden z.s.m. verwijderd uit ons systeem. Klik hier om een bericht te rapporteren

(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)