facebook  twitter  rss   mail

Nieuws van de Zorg- en Welzijnssector...

ZorgKrant.nl is een onderdeel van het ZorgPortaal.nl netwerk ...

zaterdag, 24 juni 2017


Einde aanwijzing Stichting Humanitas Rotterdam

Stichting Humanitas in Rotterdam voldoet aan de aanwijzing van de Inspectie voor de Gezondheidszorg (IGZ).

Humanitas heeft hard gewerkt om de zorg te verbeteren en de kwaliteit ervan ook zelf goed te kunnen volgen. De inspectie heeft daarom de aanwijzing beëindigd.

De aanwijzing was gericht op de verpleeghuizen van Stichting Humanitas in de regio Rotterdam die ouderenzorg leveren op basis van de Wet Langdurige Zorg. Het ging dus niet om de maatschappelijke dienstverlening, kinderopvang of andere vormen van ondersteuning door Humanitas.

Tijdens verschillende bezoeken heeft de IGZ kunnen zien dat Humanitas de nodige verbeteringen heeft doorgevoerd. De stichting voldoet nu aan de eisen die de inspectie stelde in de aanwijzing. De inspectie blijft de voortgang bij Humanitas nauwlettend volgen.

 

- einde bericht -

 

Bron: IGZ

 


 

Plaats uw reactie ...

Hieronder bent u in de gelegenheid om uw reactie te plaatsen. Als u niet bent ingelogd dan is er een extra handeling nodig.

U ontvangt na het plaatsen van uw reactie een e-mail die u moet bevestigen. Hierna is uw reactie pas zichtbaar. De opgegeven naam is zichtbaar voor bezoekers. Uw e-mail adres is niet zichtbaar voor bezoekers en is uitsluitend voor eenmalig gebruik.


(advertentie)

Aanvullende informatie bij dit bericht ...

 


Wat u moet weten over de bron en inhoud ...

De informatie binnen deze webpagina is (in de regel) van derden (informatieaanbieder). De juistheid en afkomst van dit bericht is niet voor 100% gegarandeerd. Lees voor informatie onze disclaimer. Berichten die ingaan tegen onze gedragscodes en/of de Nederlandse wetgeving worden z.s.m. verwijderd uit ons systeem. Klik hier om een bericht te rapporteren

(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)