facebook  twitter  rss   mail

Nieuws van de Zorg- en Welzijnssector...

ZorgKrant.nl is een onderdeel van het ZorgPortaal.nl netwerk ...

dinsdag, 27 juni 2017


Waterlandziekenhuis en Westfriesgasthuis gefuseerd

Patiënten verzekeren van medisch specialistische zorg in de regio.

Met dat doel fuseren het Waterlandziekenhuis en het Westfriesgasthuis. De 2 ziekenhuizen hebben hun krachten officieel op 31 maart gebundeld en gaan samen verder als één ziekenhuisorganisatie met locaties in Purmerend, Hoorn, Volendam, Enkhuizen en Heerhugowaard.

Trots

"We zijn trots op de zorg die wij patiënten, van jong tot oud, dicht bij huis kunnen bieden," zegt Arno Timmermans, voorzitter van de nieuwe raad van bestuur. "Het gaat om ziekenhuiszorg vanaf het begin van het leven, bijvoorbeeld bij de begeleiding van risicovolle zwangerschappen, tot aan het einde als mensen zeer ernstig ziek zijn. Het samengaan van de ziekenhuizen helpt ons om deze zorg samen kwalitatief nog beter te maken én in de regio te houden."

Lees meer op de website van Westfriesgasthuis

 

- einde bericht -

 

Bron: NVZ

 


 

Plaats uw reactie ...

Hieronder bent u in de gelegenheid om uw reactie te plaatsen. Als u niet bent ingelogd dan is er een extra handeling nodig.

U ontvangt na het plaatsen van uw reactie een e-mail die u moet bevestigen. Hierna is uw reactie pas zichtbaar. De opgegeven naam is zichtbaar voor bezoekers. Uw e-mail adres is niet zichtbaar voor bezoekers en is uitsluitend voor eenmalig gebruik.


(advertentie)

Aanvullende informatie bij dit bericht ...

 


Wat u moet weten over de bron en inhoud ...

De informatie binnen deze webpagina is (in de regel) van derden (informatieaanbieder). De juistheid en afkomst van dit bericht is niet voor 100% gegarandeerd. Lees voor informatie onze disclaimer. Berichten die ingaan tegen onze gedragscodes en/of de Nederlandse wetgeving worden z.s.m. verwijderd uit ons systeem. Klik hier om een bericht te rapporteren

(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)